onsdag 5. mai 2010

Karen`s Doodles Utfordring 9

Her er mitt DT bidrag til karen`s Doodles Ufordring 9.Konkuransen denne gangen er å lage allt annet enn ett kort,og jeg har laget en Lommebok.

Lommeboken har jeg laget selv etter malen jeg har her : http://evascrappelogg.blogspot.com/2010/03/trinn-for-trinn-hos-meg.html,og pyntet med papirblomst,bling swirl,Laget et belte med borrelås under som holder lommeboken sammen.
Sån ser kortet ut inni.Ett enkelt med en liten tag som man kan ha oppi lommeboken og plass til sedler.Stempel tekst er stempel glede,Motivet av den søøøøte babyen er fra karen`s doodles og den kan du få kjøpt her : http://karensdoodles.blogspot.com/Og konkuransen karen`s Doodles skandinavia er her : http://karensdoodlesscandinavianchallenge.blogspot.com/

7 kommentarer:

Anonym sa...

Super flot lommebog eller pung på dansk.
Genial ide og udførelsen er så smuk.
Dejlige farver og motivet er så sødt og smukt farvelagt.
Dorte aka dot-scrap

Therese sa...

Så lekkert lommebokkort, disse er virkelig artige. Nydelig framside og motivet inni er sååå søtt. Klem :)

troll13 sa...

WOW en lækker lommebog du har lavet, og helt som det pler totalt gennemført ;o)

Nancy sa...

Fy filler denne er kjempe søt, Eva Helen:O) De arkene er rålekre, råååsa og jentete. Nydelig dekor, stilig med den søte tagen inni, flinka. Jeg forbinder "lommebok kortet" med gutter, men her har jo du vist at det er perfekt til jenter også:) Takk for inspirasjon.
Ha ei fortsatt trivelig uke, vennen.
Klemmer fra Nancy;O)

Gro sa...

Kjempestilig lommebok, og en flott ide om man skal gi penger...

Jeg har 3 copics (de rosa), og må innrømme at det er lettere å få til jevne overganger mellom fargene med copicsene. Men nå har jeg de fleste promarkersene, så jeg får vel stort sett holde meg til de.

Klem :o)

Linda W sa...

råstilig så flink du er

Tonje sa...

Kjempeflott lommebok, den var riktig nydelig!