torsdag 3. januar 2013

Produkt Tips 2013

Hva med å ikke starte året 2013 med produkt tips , som jeg lovet på facebook. Jeg deler gjerne tipsene  med deg,men klart at man finner best ut selv. Jeg har prøvd omtrent de fleste limtypene i forskjellige merker/ teip igjennom årene ,siden jeg begynte med Scrapping /kortlaging siden 2007 .Det er mange som  ikke  holder mål syns jeg. Har  testet ut  på kort, både under påføring og etterpå ,og sett på kortet flere uker etterpå, for å se hvordan kortet er. Har sett pynt falle av kortet av seg selv, også paneler  uker/mnd  etterpå ,limet forandrer kartongen/Limet syns på kortet/Limet Tørker inn etter å ha stått litt/   limet  lukter sterkt, at man risikerer å få astma anfall under påføring ,og blir syk i pusten i flere dager etterpå, som jeg har opplevde med eks. Ranger!


Leting etter det perfekte flytene limet er denne, som du ser på bilde  Quick Glue Panokitt Lim 120 ml . Jeg kjøpte den for 4 mnd siden og er fra  panduro  til 39 kr,og finnes i mange størelser både i mindre og større tuber. Den lukter ikke, tørker kjempe fort, Enkel å  skru korken igjen etter bruk på grunn av skrukorken og tørker ikke igjen, syns ikke på kort, enkel å påføre siden den har den tynne "tuppen" og er kjempe drøy i bruk, og ikke minst jeg tåler denne, Dette er noe for deg som også er allergisk !!! Selve limet er hvitt men blir blankt/gjennomsiktig, når det tørker og sitter støpt!. Denne er HELT SUPER til alt som skal festes på kort av eks: diekutt , bilder, blomster , bånd ,ja alt som du ønsker limt! (Til paneler bruker jeg Dobbelt sidi teip Siri`S 3D  6mm x )
DETTE STÅR PÅ PANDURO NETTSIDE :
Panokitt Quick lim. Hurtigtørkende allroundlim som tørker og fester allerede etter 5-15 min. Vannbasert.                       


4 kommentarer:

Sylvia sa...

Godt nytt år:-))

Er helt enig i dine betraktninger når det gjelder dette limet. Helt fantastisk!!

Sylvia.

Anneli sa...

Liker, Liker, Liker!!! :))
Jeg har scrappet siden 2000 og mener også at dette er det beste av "flytende" lim!
Ha en knallfin og ikke minst kreativ helg da Eva Helen!
Anneliklem :)

Karin Dahl sa...

Dette limet bruker jeg også, og ikke noe annet. Det er som du sier et supert lim, og det limer alt til kort. Og ikke minst det med den skru-tuppen. Den er bare genial, for da tettner ikke flasken, slik som på mange andre, der en må drive å stikke de opp hele tiden.
Ønsker deg en fin helg:)
Clemzy Karin D

Anita Lise sa...

Takk for tipset Eva Helen :) Dette limet skal jeg prøve. Spurter til Panduro på neste Bodøtur :P
Klem Anita