mandag 9. april 2012

Teip Til Scrapping/Kortlaging

Etter årene som har gått ,har jeg testet ut både lim og alle slags teipruller.Jeg vil derfor dele min erfaring med deg,og her er mitt tips.Denne dobbelt sidi Teiprullen som fås i alle lengder og bredder er absolutt den beste.Teipen sitter ,løsner ikke,bulker ikke papiret,holder fargene på ark, drøy i bruk og ikke minst du slipper å klippe og søle til sakser og bare rive den av med fingrene.Denne kan du få kjøpt hos Papirhobby til 26 kr for 50 meter rullen  Her   og mange andre scrappebutikker .

3 kommentarer:

Askepott sa...

Tusen takk for tipset. Lim/teip er jo uunnværlig for oss som har denne hobbyen. Selv har jeg brukt den gule Nilletapen i mange år, men som du skriver, - saksa blir full av lim og det går dessuten mye tid til klipping....

Flott at du deler dine erfaringer. Klem!!

salige lavendel sa...

Nyttig å vite. Det er mange av tapetypene som er skikkelig dårlige. Ja, den overføringsteknikken er helt fantastisk rett og slett. Skal komme med litt mer info etterhvert. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å fortelle noe om det før alt var klappet og klart, men jeg klarte ikke å vente, hihi. Ble litt revet med i dag =)

Connie sa...

Elsker denne tapen :)
Må snart kjøpe inn et lager igjen.
Håper dere har hatt en fin påske.

Klem Connie