onsdag 21. mars 2012

Søm på kort!

Jeg har kjøpt meg mere "nytt"utstyr som snart skal tas i bruk til kortinga mi!Har alltid syntes søm på kort er så fint,så jeg tenkte jeg skulle teste det ut selv også ,med denne!

Denne lille hånd sy "dingsen"som heter SEW EASY,kjøpte jeg brukt på facebook,men matten og trådene har jeg kjøpt nye.Veldig spent på om jeg får det til.Bruker du en sån en?Under ser du bilde av spellbinders og marianne dies jeg har kjøpt også.Kjekt å kvitte seg med brukt og kjøpe nytt  tilbake .
Har ikke blitt mye korting, blogging,men det kommer.Akkurat nå er det gutten min som står i fokus,som ikke har det lett!.Å være uskyldig offer, truet på livet, for å redde andre! !Trodde norske myndigheter tok Trusler og hemmelige "Terror planer" på alvor ,men beklager....Det gjør de ikke!!!!Ingen skal måtte leve i frykt fordi andre har onde hensikter!!Gjør vondt i mamma Hjerte dette og håper på en trygg og god løsning,og få livet vårt tilbake igjen snart.!

4 kommentarer:

Irene sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min.

Så mye fint du har fått kjøpt deg i det siste. Gleder meg til å se hva du lager fremover.

Håper ting vil bli bedre for dere alle etterhvert. Ikke greit å leve sånn over tid. Vær sterke, og hold på de positive tingene som skjer innimellom.

Klem!

Helle sa...

Hei vennen
Godt at man har en hobby å kose seg med når det røyner som verst..
Kos deg med alt det nyinnkjøpte :-)

Stå på og husk,dere har gjort det riktige.
Tenker på dere
Diger klem ♥
-Helle-

May Britts papir og sånt sa...

Så mye fint du har kjøpt. Blir spennende å se hva som dukker opp i bloggen din.

Ønsker deg og dine alt godt fremover.
Klemmer May Britt.

EllenFossli sa...

Nydelig shopping <3 Lurer veldig på den sømdingsen ;)....er du fornøyd med den :) ?