mandag 3. oktober 2011

Skildpadde Pute!

Hei og velkommen!
Her har jeg laget en pute med Turtle/Skildpadde med blondekant..!
Puten er i 50 x 50 cm!
Denne har jeg laget til en som deler den samme hobbyen som jeg har ,og som jeg har kjent i mange år.Hun elsker skildpadder så derfor ville jeg lage noe som betyr mye for henne!
Sån ser puten ut.Selve trekket er i  55 % Lin og 45 %bomull i off.white farge.Innerputen er laget av 100 % polypropen,så denne kan du som er allergisk tåle!Jeg har testet puten i vask og den tåler vask på finvask på 30 grader med milo vaskemiddel.
Det er første gang jeg har sydd blondekant(har bare lagt opp gardiner/bukser),så dette var gøy,og ønsker meg masssse blonder,men ikke lett å få tak i billige noen,så har du tips,så tar jeg det gjerne mot!Blondekanten har jeg kjøpt på panduro.Selve skilpadden har jeg laget strykemerke av selv.

1 kommentar:

salige lavendel sa...

Så artig den var! Og du hadde sydd blondekanten så pent på! Koselig å kunne gi noe i gave som er spesielt laget til personen, det blir nok ekstra verdsatt også. Tips til blonder må jo være min egen nettbutikk da...de er noen av de nydeligste jeg vet om, men vet ikke om du synes de er billige. Bare klikk deg inn på www.saligelavendel.no hvis du vil se dem, det er en kategori for blonder der.