lørdag 26. februar 2011

Tattovering Ønske Oppfyllt!

Velkommen til meg!
Etter mange år ble ønsket mitt til virkelighet idag.Etter å ha undersøkt og besøkt tre Tatoverings studioer,så fant jeg det jeg lette etter.Dette Studio er virkelig verdt et besøk,hvis du tenker på å ta tatovering:-)Jeg ble møtt av kule Pirater da jeg ankom studioet:-) .Så kult!
Her kan du se bildet av Tattoveringen(lånt bildet av art and soul studio)http://artandsoul.blogg.no/ Jeg vil takke så mye til deg vilde som tatoverte meg.Du har gjort en super bra jobb og jeg er veldig fornøyd.Vil jeg også takke for den flotte servisen som jeg fikk på nettet, og når jeg kom til studio.Takk også for at du tok deg tid til å lese om min sjeldne muskel og bindevevsykdom Ehler Danlos Syndrom Hypermobil type på grunn av huden,men det gikk så BRA!
Her ser du bildet av Tattoveringen min som skal forestille en Ankel lenke med kors.Bildet ble tatt hos Art And Soul og Her er bloggen : http://artandsoul.blogg.no/1298729200_tattoos_30__50_rabatt.html.
De skriver på nettsiden : Hos oss treffer du ekte mennesker,med ekte kjærlighet til kunsten,kundene og kvaliteten i arbeidet vårt!!!
Her er ett nærbilde som jeg tok da jeg kom hjem.Ett "Ankel smykke"som vil være med meg resten av mitt liv. Imorgen skal jeg ta en bloggrunde og gleder meg :-)Ps.Til deg rebecca fra danmark,må du sende meg en mail,for jeg får ikke tak i deg?

10 kommentarer:

Gry-Heidi sa...

Så kjempefin den er :)

Klem :o)

inger synnøve sa...

lekker tattovering :)

Heidi sa...

Den var lekker!
Ha en flott søndag, klem:)

Kristina sa...

Et lekkert minne for livet :-)
Tøff du er som tørr.

Ha en fin dag!
Klem Kristina

Trine Pedersen sa...

Tusen takk for koselig kommentar. :)

Stilig tatovering du har fått.

Ha ei fin uke!

Klem, Trine :)

Gunn`s Kort sa...

Et virkelig lekkert tatoveringssmykke:)

Vilde sa...

Tusen takk for kompliment og glad for at du er fornøyd med tatoveringen din!

Grethebella sa...

Så tøff du er, og så flott tatovering. Jeg har lyst på noe enkelt men elegant men som man kan skjule hvis det er nødvendig.
Om jeg blir tøff nok noen gang eller klarer å velge motiv er noe HELT annet ;)
Klem Grethe

Bibbi sa...

Det var en kjempefin tatovering!! Den blir du nok veldig fornøyd med....

Linda Brun sa...

Ååååå den var fiiiiin!!