tirsdag 16. november 2010

Overasskelse i Posten!

Velkommen hit til meg!
Jeg ble nesten rørt til tårer da jeg fikk en pakke i posten idag.

Denne Nye boken som er den nyeste i serien, ble sendt til meg..WOW fra selveste forfatteren selv Liv Schackt Aure.Hun er min store favoritt ,for de bøkene er så fantastisk flotte for oss kortlagere.Ikke få ganger man står stille og ikke vet hva man skrive i kort,og da er disse bøkene rett i blinken og anbefaler dem .Nå er jeg heldig eier av to stykker og såå glad jeg er!!.

Tuuuusen mange ganger takk til deg Liv Schackt Aure,hvis du leser dette.Såå Utrolig snillt av deg ,og jeg ble kjempe rørt over boken, og det du skrev til meg ,at jeg ropte ut til familien og viste den stolt frem,hi,hi.!.Gleder meg til å lese boken og bruke den i min korthobby og ikke minst anbefale den videre :-).Stor klem til deg.

3 kommentarer:

Connie sa...

Hei på deg!
Denne boken så jo veldig fin ut da.
Kanskje noe å ønske seg til jul????
Ha en super kveld.
Klemmer fra Connie

Bodil sa...

Så heldig du er :)
Ja en slik bok skulle jeg nok ha hatt :)
Ha en fin kveld,klem :)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Ohh, den boken virker veldig fin Eva. ♥
Er jo så kjekt med slike dikt. :) Så koselig at selveste forfatteren av boken sendte deg denne, det er jo veldig gøy da ! :)

Tusen takk for at du forsvarer meg Eva, godt å ha en bak meg som virkelig kjenner meg. ♥

Du lurte på hva slags maling vi bruker på møblene. Vi bruker TreStjerner maling for gulv. Har fått anbefalt dette av en maler da denne er slitesterk og tåler litt. Før brukte vi egghvit, men nå bruker jeg en "egghvit" som er hvitere. Kan skrive opp fargekoden til deg.

Ønsker deg en fin kveld vennen, og hils h
gutta dine ! ♥

Stor klem fra Anette