tirsdag 24. august 2010

Jakke kort med ny vri!

Her er ett jakke-kort str 15x11 av det samme jeg lagde i forige innlegg,men på grunn av problemer med magneter under krage(selv om det var under papiret) som datt av hele tiden og kraken ble ikke pen.Så jeg var i tenkeboksen noen dager,og fant ut en annen mulighet.Jeg klippet bort krage/bakside av skjorten og lagde ny krage og limte den fast og så en ny bazzil hvit dobbel bakside bakpå skjorten som du kan se nedenfor.Her er kortet som man kan skrive på og pynte som man ønsker, og man slipper å ødelegge krave eller bruke magneter.Dette ser veldig tamt ut,da jeg ikke har fått det ferdig,men ville vise hvordan jeg har gjort det,med to forskjellige løsninger på kortet .Forsiden av kortet kan du se i forige innlegg.

10 kommentarer:

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei Evamor ! ♥

Så utrolig stilig det jakkekortet var. Er helt imponert jeg av hvor flink du er. Har tenkt selv mange ganger at jeg vil prøve å lage et, men det har bare blitt med tanken. Er litt usikker på denna tålmodigheten min, hehe... ;)

Hvordan var det på akvariet i Drøbak forresten, glemte helt å spørre om det. Ble ikke noe på den søndagen, for alle barna var på stranden denne dagen inkl Tom. Kanskje vi kunne ordne barnevakt for å gå ut og spise en dag, det hadde vært veldig koselig Eva. ♥ Og når vi omsider blir ferdige her inviterer vi dere gjerne opp. :)

Thea er syk igjen og jeg har fått kastet på meg en kraftig forkjølelse. Hvordan går det med alle dere da ?

God nattaklem fra Anette

Connie sa...

Hei på deg!
Kjempesmart:O) Godt du fant på en ny løsning så du ble fornøyd.
men kortet er jo bare helt utrolig flott. ( jeg er jo sett det i vrikeligheten) He he.
Takker igjen for malen Eva Helen.
Så no MÅ jeg jo bare lage et jeg også.......
Ha en fin dag.
Klemmer fra Connie

Lenas kort sa...

Lekkert! Det var noe sån jeg gjore på mitt jakke kort også.Var i mankt på magneter, så da bare måtte det bli slik.Lagde en magnet fre lukking av jakken også.Disse kortene er så flotte.Ha en fin dag :-)

Trude sa...

Hei og takk for koselig hilsen på bloggen min!
Send meg gjerne en mail så kan jeg skrive mere ang priser og leveringstid.

Nå har jeg tatt en god titt på alle kortene du har laget og jeg er veldig imponert. Likte godt det du har laget til konfirmanten.

Pinklady 68 sa...

Det ble en kjempe flott variant av jakke kortet dette også, Eva Helen!
Fint å slippe magneter:-) Ennå ikke fått tak i det. Stilig kort!!!
Ha en fin dag!
Klem Laila.

Miss StampAlot sa...

Kjempeflott jokke-kort. Tusen takk for at du deler tips og trisk med oss =) Skal prøve meg på en sånn snart.

Gunn`s Kort sa...

Kjempeflott! Jeg har prøvd ut magnetene mine flere ganger, men de detter av samme hva slags lim jeg har prøvd. Har ikke prøvd limpistol. Hadde vært gøy å vite hva slags lim som holder:)

Pia sa...

kæmpe rålækkert kort

Venke sa...

Kjempefint kort, og lurt med den nye vrien som du har klekket ut. Har ikke forsøkt meg på sånn type kort, men planen er der. Da skal jeg prøve din nye variant.
Takk for titten.
- Venke -

Dorte sa...

Tak for tipset om lidt en anden skjortemodel til Mayas jakkekort. Jeg har også haft problemer med magneter og kraven, så dette var helt supert, tak.
kh Dorte