mandag 11. november 2019

Scrapperom


 Tenkte jeg skulle vise min scrappeutvikling fra 2007-2019. Litt artig å se utvklingen i samling og ikke minst hvordan utstyret til denne herlige hobbyen har forandret seg . Syns det er inspirerene å se andre sine scrapperom/scrappesteder ,og håper du syns det er gøy å se mitt. 
DETTE ER DET GAMLE BILDE FRA  2007
Første gang jeg begynte med scrapping i 2007 begynte jeg med Lo på album til sønnen min og bryllupsalbumet fra 1994 ,og satt på kjøkkenbordet en leilighet i oslo på oppsal . Det ble etter noen mnd ,ett mas å rydde bort hver gang man skulle ha måltid ,så  pc ble flyttet ,og jeg fikk endelig en lite sted på soverommet i en krok,som man ser her . Her er alt jeg hadde av scrapping. Det gikk i stempelklosser ,og var så stolt over min første stansemaskin og fiskars skjærebrett og noen puncher og blomster
Etter noen år ,så det slik ut . litt fler stempler og puncher  og endelig en fantastisk bra stansemaskin big shot som ble min gave til meg selv på grunn av røykesluttog har holdt opp siden ,og stolt av det .
Det bilde her er ca fire år siden . Masse mer martha stewart puncher som jeg elsker ,og som jeg fortsatt ønsker meg flere av ,før man ikke lenger får kjøpt dem,da de har gått ut av produksjon. 
Her er siste bilde av mitt "nye" hjem . Flyttet ut av oslo med mann og sønn i ett hus på landet for fire år siden .  Godt med god plass ,fredfult og rolig, og koser meg akkurat foran denne Ikea skatollet som vi kjøpte . Samlingen min har ikke blitt større ,selv om jeg skulle ønske ,for ønskene er mange,og kjøper litt nå og da når jeg får mulighet . Scrappebutikker er som "godis" . Ikke for ofte, men nytes når man kan hehe.  .Nå går det mest i dieser til big shoten,kartong,mønsterpapir,pynt og stæsj. Punchene,embossingpistol,konvolutter er under pulten i en kurv man ikke ser  her .
Jeg har big shoten, men som ble min andre ,da den første gikk i stykker, etter ett par uker på grunn av feilvare . Jeg fikk byttet den i ny . Jeg kjøpte også inn Martha pregebrett og skjærebrett jeg ikke klarer meg uten. Fikk tips at man ikke lenger kan knapt få kjøpt nye knivblader til Martha brettet jeg har  (snufs) ,så da må jeg etter vært ønske meg nytt skjærebrett ) 
Tar gjerne mot tips til nye skjærebrett ?
.

Håper du følger med på neste blogg innlegg for da kommer jeg med tips på Must produkter jeg ikke klarer meg uten. Ett slik blogg innlegg hadde jeg også for mange år siden ,og blitt mye forandringer siden da.  Nedenfor her er platen . Det er embossing platen til stansemaskina mi ,som jeg klarte å knekke i to ,fordi jeg var for distre, og la diesene feil . Det sa kraftig KNAKK . Så nå står kortlagingen på vent til ny plate kommer i posten. . Denne og den myke gummi matten er ett must . Følg med i neste blogg innlegg2 kommentarer:

jorunn`s Fristed sa...

så fint og ikke minst ryddig du har det. Jeg å elsker å se hvordan andre har det.
Du jeg tror scrappiness har kniver til prege og skjærebrettet til Martha. Jeg har det jo selv, og jeg har nettopp bestilt, men vet jo ikke om du har det samme brettet som meg.

Det var artig å se hvordan du har utvidet sortemanget ditt over disse årene.

Ha en strålende mandag og uke.

Klemm fra jorunn

Karin Dahl sa...

Så koselig krok du har laget deg til scrapping:)
Det kan fort utvikle seg fort i en slik hobby, som en "bare må ha" ting;)
Ønsker deg en fin dag:)
Clemzy Karin D