onsdag 18. desember 2013

Julekort


Heisan

Denne gangen har jeg laget ett bestillingskort på ett julekort.Veldig glad i vinrød blandet med hvitt og brunt,og da ble det dette kortet.

Jeg fikk endelig prøvd den nye diesen min fra Marianne Design.De vantene er så fine.Jeg har svertet de med distress ,mens de etter at de er stanset ut og latt de ligge i "formen" og svertet over ,før jeg tar de ut av selve diesen.

Jeg har brukt marianne punch rundt bilde,pyntet med marianne stjerne punch og charms pynt som er reinsdyr.Pyntet snøstjerne med bling.Jeg har tatt motivet på 3D puter under,for å løfte alt opp av papiret,for at det ikke skal virke "flatt"...Tror jeg er stor forbruker av 3d puter,hehe...Jeg har pyntet med sløfe
Det kommer fler kort nå fremover...Takk for at du tittet.

3 kommentarer:

Karin Dahl sa...

Et flott julekort i fine farger og et hærlig motiv:)
Liker godt de hanskene du har brukt her. De står på min ønskeliste.

De som sliter selv vet hvordan andre har det. Syntes det er bra at du har den innstillingen du har.
Jul blir det nok skal du se;) Du får kose deg så godt du kan, når smertene ikke er for ille.
Ønsker deg en fin onsdagskveld:)
Clemzy Karin D

Pinklady 68 sa...

Et nydelig julekort!
Håper du får gode og fine juledager med familie og venner:-)

Klem Laila.

Unni A sa...

Her er jeg igjen :) Må jo kommentere på dette vakre julekortet også! Nyydelig er det! De vottene har jeg også, kjøpte dem på messa i høst men har visst ikke fått brukt dem ennå.
Tusen takk for julekortet! Det gjør ingenting om det ikke er hjemmelaget, det var et herlig julekort og hilsenen du har skrevet var kjempekoselig! Jeg håper virkelig vi kan møtes neste år! Det er altfor lenge siden sist, altfor lenge mellom hver gang vi sees. Stell pent med deg selv, kjære Eva Helen! Det er så leit at du har så mange plager! Men du har noe veldig viktig, nemlig godt humør! Jeg tror aldri jeg har sett deg uten det vakre smilet ditt :) Hils mann og barn, jeg ønsker dere alle en riktig god jul!
mange klemmer fra Unni