onsdag 3. juli 2013

Farvel til min bestevenn

Farvel min kjære beste venn og må du hvile i fred.
Den første Juli 2013 om morgenen ble vår kjære bestevenn avlivet ,og dette var det siste bilde.Han ble pluttselig lammet i bakbena etter fall fra benken på hytta,og klarte ikke å gå.Vi reiste i hu og hast til dyrlegevakten i Oslo,der det ble tatt røntgen.Han hadde to store gamle skiveprolapser og hele ryggen full av forkalninger og muligens en blodpropp.Dette skyldes lammelsene i bak bena ,og en opperasjon ble vurdert til 35000 kr,men prognosen på å bli bra var svært liten og på grunn av nedsatt øyesyn,hadde vi ikke så mye valg.Mandags morgen fikk han smertelindring.Vi koste, og snakket mye med han, og fortalte hvor glad vi var i han før han ble avlivet.
Vi har mange gode minnner og her kommer noen av dem.
Rocky var en artig "liten" kar med lang svart pels,som viste masse glede til barn og voksne.Han elsket å løpe fritt rundt på hytta noe han også gjorde rett før bena ble lammet.
Hvis han så noe på gulvet,så skulle han oppi uansett om det er en koffert,bag eller en kurv med rent tøy som her.Han viste tydelig når han fant på rampestreker,men det var det ikke mye av,men rene tøyet mitt visste han var forbudt og han ga en lyd at jeg færsket han her og da ble han så trist...og øra henger...

Han elsket å sitte i sola på verandaen og se utover på alle mennesker og dyr.Var venn med kattepusene ute og bjeffet aldri på andre hunder .Rocky pep når noen bjeffet eller hadde det vondt ,og han kunne gå i mellom to personer,hvis de var sinte på hverandre eller skulle beskytte barn.Han lærte en valp å gå i trapper med å gå opp og ned, og vise valpen hvordan hun skulle gjøre det ,og så snill han var mot barn,eller sån som små ande unger som sto rundt han på bakken, og han bare så på dem og rørte de ikke.Han var en fuglehund, men hadde det ikke i seg,for rocky var verdens snilleste hund ,selv om han kunne være sær og sta av og til  ,så gjorde det oss ikke noe,for han viste sin  personlighet akkurat som oss mennesker og vi visste hva han likte og ikke likte.
Her tok jeg rocky på fersken i oppvaskmaskinen....vel det var ikke første gangen,hehe.Gratis oppvaskhjelp,hehe.En artig liten rakkar var han.

Siste bilde på dyreklinikken rett før han ble avlivet første JULI 2013 .Han flyttet ikke blikket fra meg her på bilde, en eneste gang,mens jeg satt der og gråt ,og jeg fikk tatt bilder,noe han egentlig ikke likte fra før,men nå godtok han alt kjære lille hunden min.Man kan nesten se tristheten i øynene..enten fordi jeg gråt eller fordi han forsto hva som skulle skje?.
Så ufattelig glad i deg ,og kommer aldri til å glemme deg.Det har blitt ett tomrom ,og stillheten er helt grusom. Ingen som vekker meg om morgen med sine søte labber opp på sengekanten,eller legger sønnen min hver kveld med bamsen i munnen selv om gutten min har nå blitt voksen,eller rocky som krøp opp i  fanget mitt som kunne trøste,glede og forsto så masse,som stadig overassket meg flere ganger ,som at det virket som han noen kunne lese tankene mine og jeg kunne "lese" han .Turer vi gikk sammen, og alt vi opplevde sammen på godt og vondt.
 Hele 9 år fikk vi sammen og takker for tiden vi fikk i sammen .


Du vil bli begravet der du trivdes så godt nå snart...På hytta der du elsket å løpe og kose deg.
Farvel min aller bestevenn.

I WILL LOVE YOU FOREVER ROCKY


Følg meg gjerne på Instagram og på min nye blogg for oss damer :
ANGEL-VINGS

9 kommentarer:

Kari sa...

For en nydelig hund og så trist at dere måtte avlive den, men det er prisen man må betale for å få lov å ha disse herlige dyrene. Det er en kjempetøff avgjørelse, men man vet jo man ikke hadde noe valg. Så etterhvert kommer tiden da sorgen kommer på avstand og man kan glede seg over tiden man fikk sammen og alle de hyggelige minnene. Jeg måtte ta samme avgjørelse for to år siden da den ene katten vår skadet seg stygt. Nå er den et vakkert minne som vi alltid vil være takknemlig for.
Stor klem til deg fra meg

Kort og Søm sa...

Uff så trist.

Veronique sa...

Kondolerer så masse :(

Frk. Bogstad sa...

Åh so trist :(
.

Bibbi sa...

Så leit, sender deg en liten trøsteklem <3

RitaK sa...

Så trist å lese :( Ta vare på alle de gode minnene og gjem Rocky i ditt hjerte for alltid. En hund er en spesiell personlighet, et familiemedlem og en bestevenn i tykt og tynt, som det er så ufattelig tungt å miste. Tenker på dere <3

Gitte sa...

Århh hvor jeg føler med dig. Det er altid en svær tid for os med husdyr. Jeg har selv 2 langhåret Gravhunde og frygter når den tid kommer.
Det er nogle dejlige billeder du har af ham. Tænker på dig.

Heidi sa...

Huff da så leit...
Det er så vondt å miste en firbent venn. Ord blir overflødige.
Ta vare på minnene, han vil leve evig i hjertene deres.
Tenker på dere.
Klem, Heidi:)

Unni A sa...

Ååå så trist :( Det er så vondt å miste dyrene vi er så glade i, de søte gode uskyldige dyrene som har gitt oss så mye glede. Ta vare på alle de gode minnene, Eva Helen. Han vil alltid være med dere i deres hjerter. Dere ga han det beste han kunne få, en famile som elsket han over alt i verden og som tok så godt vare på han.
Sender dere mange varme tanker og gode klemmer! Unni