tirsdag 27. november 2012

Zutter Dreamkuts Endelig Min

 Endelig ble denne min! HYYYLER AV GLEDE!!!Spinket og spart og solgt litt små ting, og fikk nok til å  kjøpe meg denne i dag som jeg har ønsket meg så lenge! Den vil hjelpe på mine løse håndledd og gummifingre som kutter feil med vanlig brett rett som det er ,og få rett mål.(OBS 12x12 er noen millimeter større enn maskinen og det er viktig å holde papiret rett nedi,))
 Dette er en Kuttemaskin som heter Zutter Dreamkuts .Man tar eks. Kartong på 12x12 arket nedi og sveiver med håndtaket på siden,, og ut kommer arket i de delene man ønsker. Se bilde under! Den her får man riktige mål  til eks : til  kort/innbydelser/ takkekort/bøker  og bruke den til bind it all,osv .
 Her ser du de forskjellige delene den kutterer opp. OBS den kan tar kun ett ark  av gangen ! Den tar 12x12 ark og har selvslipene kniver ,så man slipper å skifte de!. Den koster 945 kr på Bikuben!
Her et eksempel bilde på den ene varianten som den kutter . Den kutter også 15x15 som til  kort og mange andre mål ,allt etter som hva man ønsker selv.OBS HUSK å holde papiret rett og 12x12 ark er noen millimeter større.! Testet den ut og er KJEMPE FORNØYD !
 
Takk for alle ord i de siste innleggene mine. Som du sikkert ser så har bloggen blitt litt forandret. Min kjære snille Julenisse Mannn overassket meg med Ny Laptopp til meg igår (heldige meg) .Det var noe annet enn MINI pcen min, så tar litt tid før  jeg venner meg til den store nye .
Etter tur/retur  på Bikuben med kun kjøp av denne dremkuts ,så er kroppen utmattet og er fortsatt syk, og tar tid men det er visst normalt ,så jeg holder ut.Gleder meg til bloggbesøk de neste dagene.

6 kommentarer:

Bibbi sa...

Gratulere! Ekstra morro når man har spart til noe en stund! Håper det hjelper på formen din etterhvert....

Kari`s Hobbyrom sa...

Gratulerer. Så bra at du har kjøpt deg dreamkutz. Håper du blir bedre i fingrer og håndledd ettet hvert.

Klem Kari.

Unni A sa...

Gratulerer! Så bra at du har fått deg en sånn kutter, håper det gjør det lettere for deg når du lager kort! Og gratulerer med ny pc! Du får det travelt framover nå :) Håper formen din blir bedre så du orker alt du vil!
klem Unni

soltroll sa...

Gratulerer såååå masse ;-) Heldige deg!! Har fått med meg via FB at du har ønsket deg en slik . Utrolig kjekt å få noe man har hatt lyst på lenge. Gleder meg til å se hva du lager med hjelp fra dette vidunderet ;-)Klem fra Merete

Marita sa...

Gratulere med vidundermaskinen:-). Jeg har faktisk en slik men har ikke fått testet den helt ut... Må kanskje ta den frem igjen. Håpe formen din kommer seg så vi får se mer av det lekre du lager♥. Jeg sliter også med formen (ME), men vet at bedre tider kommer. Men det er noen ganger kjedelig å bruke opptil en uke på et kort. Er av den utålmodige typen jeg, hehehehe!

Ønsker deg en fin fin uke Eva Helen♥.

Klem, Marita

Anita Lise sa...

Gratulerer Eva Helen! Kan tenke meg det ble stas å få denne ja:) Selv venter jeg med lengsel på en elektrisk kuttemaskin Ebosser som jeg har bestilt. Jeg har jo Ecraft fra før, og nå skal jeg snart slippe å veive også :)Legger ut bilde i bloggen min når den kommer.
Ha en varm og lun adventstid!
Klem Anita