fredag 5. oktober 2012

Dymo og Musikk på Kort!

 Denne fikk jeg i bursdagsgave av mannen min og gjett om jeg ble glad,for jeg den har jeg ønsket meg.Denne er ikke som den "gamle"typen men digitalt.Man kan velge forskjellige rammer,hvor store bokstavene skal være,skrift,tykkelsen på skriften,tall osv.Man skriver og trykker og ut kommer lappen og man trykker på en knapp på siden som kutter den av! Man kan få kjøpt til forskjellige farger,men den jeg likte best var med sorte bokstaver med klar bakside, eller den med sort skrift med hvit bakside.Denne var heelt super!Denne kan du kjøpe HER
 Dette er ikke ett vanlig kort , men MUSIKK kort!Gutta mine holdt på å tørne da de hørte HAPPY BIRTHDAY før jeg ble ferdig,hehe.Man åpner kortet og spiller.!(kommer innlegg senere)
Det kommer flere kort med bruk av Dymo maskinen min,så man får sett de forskjellige måtene man kan bruke den til.Ønsker deg en riktig fin helg.
Jeg har fått meg Instagram på iphonen min,så du kan finne meg deg og legge deg til følger.Skriv Korthobby,så finner du meg der.

7 kommentarer:

Home sweet home sa...

Gratulere med dagen:)Du har fått mange flotte gaver.

Genialt å bruke dymo merklapper på kort:):)

Kortet ditt er også veldig lekkert.

Ønsker deg en flott helg.

Klem Merethe

Unknown sa...

Kjempe fint kort Eva, tror mottaker blir super fornøyd med dette.
Og ja den Dymo maskina er super, jeg hadde sånn før når jeg var gift. Tror jeg må kjøpe meg en ny. Men har jo den gamledagse da :-)

Apeklem

Unni A sa...

Kjempeherlig kort! Tøft motiv :) Og lekkert pyntet med bling og fjær.
Den dymomaskinen ønsket jeg meg også, men da kunne Lasse fortelle meg at vi hadde jo allerede 2 stk... woooops... det hadde jeg glemt... "flau" Nå ligger den ene her på pulten min, men derfra til å få brukt den er visst verre :p Men en vakker dag...! :)
klem Unni

Unknown sa...

Kjempeflott kort Eva Helen :o) Nå har jeg hatt en kjempelang kreativpause, men prøver å komme igang igjen...
Liker ikke å lese at formen din er ekstra dårlig for tiden, men ønsker deg god bedring!
Gratulerer med dagen på etterskudd også!!!
Klem fra Heidi

Connie sa...

Lekkert kort.
Den gleder jeg meg til å se:) He he
Ha en fin helg.
Klem Connie

Sol sa...

Så Utrolig Flott denne rammen ble på sort hvitt kort... Herlig.. Teksten likte jeg.. :o) Og De bladene er råflotte. Herlig kort..
Og for en snill mann som kjøper akkurat det du ønsker deg!!! :o) he he. Godt opplært.. Må nok komme opp med noen ønsker jeg og.. straks .. :o)
Vel overstått bursdag.. Og håper formen er stigene.. (leste på noen innlegg under her)

Therese sa...

Wow, dette var et råstilig kort! Motivet var jo bare helt knæsj. Stilig skrift også! :)