mandag 6. juni 2011

Bryllupskort!

Velkommen Til Meg!
Her har jeg laget ett bryllupskort til ett par som skal gifte seg.Masse gull og glitter på dette kortet,så det skinner både utenpå og inni kortet!¨

Jeg har brukt Stempel glede stempler,pyntet med pynte-ringer,rundeller,brads,martha hjertepunch.Kortet er holdt sammen med Hvitt silkebånd!
Gull embosset med varmepistol på alle hjørner,stempler osv.Syns det hjerte er så dekrativt!Under hjerte er det mange 3 D puter under,også under den nederste spelllbindersen.Teksten har jeg skrevet ut selv fra pc og rullet teksten på enden av papiret!
Sån ser innsiden ut med gull embosset kanter,tekst som jeg har stemplet og embosset og klippet ut og satt på 3D puter under også her.Den andre siden man kan skrive hilsen på.!
*******
Tuuuusen takk for kommentarene jeg har fått og tips:-)Skal igang med herrekort,så det er bare å følge med.Tar en stoooooor Blogg runde når jeg er ferdig.
********
velkommen igjen til meg!

5 kommentarer:

Linda W sa...

For et glitrende og nydelig kort du har laget:)

Miss StampAlot sa...

Heisann =) Nydelig kort du har laget.. Det hjertestemplet er bare såå nydelig, står øverst på ønskelisten min akkurat nå =) Tusen takk for kommentaren inne hos meg !

Hilsen Marielle

Berit sa...

Nydelig bryllupskort!! Det ble skikkelig flott med all gull embossingen:)
Ha en fin dag:)

Knerten sa...

Stilig, Eva, dette ble riktig flott !

Connie sa...

Så lekkert bryllupskortet ditt ble :D
Nydelig og stilig med masse gull.
Fikk også bestilling i dag på to bryllupskort 20 august.
Ha en fin kveld