onsdag 23. juni 2010

Karen`s Doodles Utfordring 16

Velkommen!
Nå er det tid for Karen`s Doodles Utfordring 16http://karensdoodlesscandinavianchallenge.blogspot.com/ og her er mitt DT kort denne gangen. Du kan kjøpe motivet her :http://karensdoodles.com/¨Jeg har prøvd meg på ny bretteteknikk som er kort inni kortet. Jeg har stemplet med stempelglede tekster,spellbinders,eyelets og tegnet sømm rundt. Fargelagt motivet med promarker tusjer i veldig spreke farger men en grunn..les mer nede. Jeg fallt helt for dette motivet med bilen som heter fix it car som karen`s Doodles har tegnet.Bilen bringer en del minner frem for den 5 Juli i år for 20 år siden så møtte jeg mannen min med en lik bil som denne,så dette kortet skal han få. Vi har også 16 års bryllupsdag den 9 juli i år. Ønsker deg en Gooood Sommer!

9 kommentarer:

soltroll sa...

Heisann Eva Helen!
Stilig kort! Skikkelig artig motiv. Har du laget bakgrunnen selv? Tror jammen jeg må ha meg en tur innom å titte hos Karen Doodles.Lenge siden nå... Gratulerer med snart 16 års bryllups dag. Ønsker deg en forsatt fin og kreativ sommer.
Klem fra Merete

Nancy sa...

For et herlig kort, vennen:O) Flotte farger og ark, liker godt den brettingen, nydelig design. Det motivet er kult, og du har fargelagt det nydelig.
Ha en deilig onsdag.
Klemmer fra Nancy;O)

Connie sa...

Hei på deg!
Godt å se at det er liv i deg. Leeeeenge siden sist nå :O)
Så herlig kort og motivet er jo bare så lekkert også. Dette skulle jeg ha hatt. Ser ut som min mann som ligger nedi motoren. He he
Du har så mange fine brette teknikker at du får ta et kurs for meg til høsten.
Kos deg på hytta.
Klem fra Connie

Pinklady 68 sa...

Et kjempe flott kort du har laget til din mann, Eva Helen! Herlige farger sammen og stilig layout! Nydelig fargelagt motiv også:-)

Ha en fin St. Hans kveld og god sommer! Klem Laila.

Gry-Heidi sa...

Dette motivet var skikkelig kult :o) Herlig kort og nydelige farger :)

Klem :)

Moski sa...

Kortene dine er så forseggjorte og fine. Ser ut som om det er masse arbeid med et sånt kort. Flotte farger. Liker den lille skiftenøkkelen i lenken som detalj. Riktig god sommer!

Maria Therese sa...

Tøft kort!!

Grethe Røren sa...

For et herlig kort! Mye flott her siden sist jeg var innom. Det vintage kortet ditt var rålekkert!
Ha en strålende søndag.

Klem

Gunn`s Kort sa...

Et herlig morsomt kort med et spesielt stempel:)